Organizare evenimente

Organizare evenimente

  • Corporate

Mulţumirea angajaţilor contribuie la succesul companiei tale!

Sportex Ro Events are echipa perfectă pentru a organiza team-building-ul ideal sau diferite activităţi menite să ofere angajaţilor momente de relaxare şi distracţie!

Având în dotare o gamă largă de echipamente, precum şi nenumărate idei, în funcţie de cerinţele clientului şi de timpul alocat, noi creionăm şi planificăm evenimentul, astfel încât să oferim o experiență unică participanţilor.

  • Competiţii sportive

Lucrăm în strânsă colaborare cu furnizorii noştri şi, bazându-ne pe propriile experienţe, propunem clienţilor numeroase locaţii atractive, adecvate tematicii evenimentului şi numărului de participanţi, pentru a rezerva săli de sport, spaţii de cazare şi pentru a selecta toate serviciile pe care specificul evenimentului le implică.

  • Zile de naştere copii

Vă propunem o altfel de zi de naştere pentru copilul dumneavoastră. Scoateţi-l din atmosfera familiară a locurilor de joacă din oraş şi propuneţi-i o zi de naştere sportivă!

Fie că este pasionat de baschet, handbal, fotbal sau alte sporturi, suntem echipaţi cu toate instrumentele necesare pentru a-i face ziua de naştere una memorabilă. Jocurile de echipă şi cele individuale, concursurile şi ştafetele nu vor lipsi!

Echipa noastră este formată din persoane specializate în domeniul sportiv, în special pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani.